Mijn reviews

Reviews

Ik heb een moeilijke periode achter de rug gehad en wist niet meer hoe opnieuw te beginnen, hoe een nieuwe start te beginnen. Ik wou graag terug aan het werk, maar door alle omstandigheden leek het moeilijker dan het was. Hierin begeleid worden was van groot belang, maar daarvoor moet je de juiste persoon vinden. Want niet iedereen kan zich inleven in jouw verhaal, luisteren, meevoelen en jou de nodige tijd geven.

Bij Katrijn heb ik mijn verhaal kunnen doen, ik was geen nummer, maar een persoon naar wie geluisterd werd. Het veilige gevoel dat ik bij haar kreeg tijdens onze gesprekken heeft mijn zelfvertrouwen terug opgebouwd. Het belangrijkste werd eerst opgelost. Nadien kon ik als een sterk persoon terug werk zoeken en die heb ik gevonden.

Katrijn heeft me een begeleiding gegeven die me niet enkel aan werk heeft geholpen, maar ook om me als persoon terug te vinden, er terug te staan. En dit allemaal deed ze steeds met een glimlach, telkens ik bij haar aan de deur stond. Bedankt voor alles!

Laila E.

Bij Katrijn voelde ik me al snel goed tijdens het gesprek, ze stelde geen vragen waardoor ik me aangevallen voelde. Ze had respect voor mijn antwoorden en stelde de juiste bijvragen, waardoor ik meer inzicht gekregen heb in mijn eigen denkwijze. Als ik het even moeilijk had om op de vraag te kunnen antwoorden, wachtte Katrijn geduldig af, ze gaf me hier de tijd voor.

In het begin van ons gesprek, gaf ze kort weer wat ik mocht verwachten, dit gaf me een gerustellend gevoel, omdat ik toch wat zenuwachtig was voor dit eerste gesprek.

Ik ben blij dat ik Katrijn als coach gekozen heb, ik voel dat we samen tot de juiste antwoorden op mijn vragen komen! Hopend op een aansluitende job bij wie ik ben en waar ik naartoe wil gaan.

Ulrike Vleminckx

Na drie sessies had ik een concreter beeld over mijn competenties, welke jobs ik beter niet meer doe en in welke richting ik wel uit kan. Katrijn helpt jou mee op weg naar een loonbaan dat echt bij je past door haar professionele begeleiding. Ik vond het ook fijn dat ze haar tijd neemt, maar tegelijkertijd helpt ze jou toch om snel tot antwoorden te komen. Het hielp me enorm om moeilijke beslissingen te nemen met een positief gevoel! Bedankt Katrijn!

Vanessa M.

Katrijn is een zeer bevlogen coach die je dat belangrijke duwtje in de rug geeft!!

Alexander M.

3 sessies waren voldoende om me verder op weg te helpen. Katrijn gebruikt verschillende technieken, die me tot inzicht leidden over wat ik wel/niet meer wil in mijn verdere loopbaan. En is een heel fijne persoon daarbovenop!

Elise Desplanque

Door haar snelle reactie kwam ik bij Katrijn terecht. Na een eerste intake via videocall, was ik overtuigd van haar als persoon en geloofde ik in haar kunnen als coach. De sessies hebben mij een inzicht gegeven in wat mijn nieuwe toekomst kan/zal worden. Door de verschillende testen en gesprekken kreeg ik een nieuw beeld van mezelf en mijn toekomst, dit gaf me meer vertrouwen om moeilijke beslissingen te nemen. Ook na de loopbaanbegeleiding blijft zij bereikbaar om te helpen als ze kan. Bedankt hiervoor Katrijn!

Frederik De Groef

Een loopbaancoaching door Katrijn is een aanrader! Er wordt gepraat in een ontspannen sfeer maar de doelgerichtheid is altijd aanwezig. Vooraleer er wordt gekeken naar (indien nodig) nieuwe jobmogelijkheden gaat Katrijn met jezelf mee op zoek naar wie je bent. Ze deinst er niet voor terug om dieper te graven dan je zelf zou doen maar altijd met geduld en respect. Weten en ontdekken wie je bent is superbelangrijk en Katrijn zet dit tijdens haar sessies mooi in de verf.
Dankjewel Katrijn!

Simon Boeckx

Katrijn is eerst en vooral een heel aangename persoonlijkheid, waar je jezelf meteen op je gemak bij voelt. Vind ik bij dergelijke zaken toch heel belangrijk! Ze heeft mij heel erg geholpen om richting te zoeken met behulp van de testen en de uitleg hierover. Dingen die ik op zich ergens wel wist over mezelf, werden aangestipt en de belangrijkheid ervan werd duidelijk. Dit gaat mij absoluut helpen bij mijn toekomstige keuzes. Nog eens bedankt, Katrijn!


Audrey Schoolmeester