Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Zet de eerste stap richting jouw gewenste toekomst!

Assertiviteit
Na onze succesvolle ontpiekersessie in maart focus ik mij op het thema “Assertiviteit in Actie”.
Dan ben je op de juiste plaats in deze sessie!
Tijdens deze 2 uur leer je de basis om assertiever door het leven te gaan. Je leert jouw grenzen aanvoelen & deze op gezonde assertieve wijze te communiceren naar collega’s en anderen toe.
 
Je krijgt tools aangereikt om:
sneller en beter aanvoelen wat je wél en niet wil
makkelijker jouw triggers benoemen die jouw veerkracht uitdagen
op assertieve wijze uitdrukken wat je denkt of voelt
 
Hierdoor bereik je een (werk)relatie waar gezonde communicatie mogelijk is. Je durft jezelf te tonen en leert open te zijn. Anderen kunnen bewust of onbewust niet meer ‘profiteren’ van jou waardoor er een meer gelijkwaardige relatie mogelijk is gebaseerd op wederzijds respect.
Sessie in kleine groep! Indien meer inschrijvingen, wordt er een sessie in de namiddag ingepland.
 
Locatie: Zaterdag 23 september 11u – 13u – De Kom Baal (zaal boven) – €5

Waarvoor je bij mij terecht kan

Als jongere

Jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen bij mij terecht voor:

Als volwassene

Volwassenen kunnen bij mij terecht voor coaching en training:

Als bedrijf

Ik bied zowel coaching als training aan. Lees hier het verschil.

COACHING

Een coach handelt vanuit de visie dat de coachee (klant) een bewustwordingsproces doormaakt. De focus ligt op het individu die vanuit zichzelf inzichten verwerft dankzij de ondersteunende rol van een coach.

Een goede coach stelt de juiste vragen die jou doen nadenken over jezelf. Je wordt begeleid in de zoektocht naar een geschikte oplossing van jouw drempel of hindernis. Een coach oordeelt niet, focust zich 100% op jou en werkt resultaatgericht. De visie is gefocust op de toekomst en richt zich op het zetten van concrete stappen.

TRAINING

Een trainer of facilitator draagt zijn/haar kennis en vaardigheden over naar mensen. Een trainingssessie wordt aangevat  in een bepaald thema met een bepaald doel vooraf gecreëerd door de trainer in samenwerking met de noden van de klant.

Een goede trainer focust zich op het zelfstandig en actief aan de slag gaan met tools via het aangereikte kader, passende bij de leerevolutie van het individu en de groep.  Hij of zij kan inspelen op de inbreng van de deelnemers en speelt vlot in op de groepsdynamica. Het doel is om duurzame gedragsverandering teweeg te brengen.

Hi, ik ben Katrijn,

Jouw Career Coach!

Mijn passie bestaat uit het coachen en trainen van mensen. Ik ben een enthousiast, goedlachs persoon die op een persoonlijke en directe wijze werkt. Ik handel steeds vanuit een oprechte interesse voor jouw verhaal.

Tijdens de sessies kijk ik naar jouw leerstijl en op welke manier we het onderste uit de kan kunnen halen. Ik werk vanuit de positieve psychologie en motiveer jou om jezelf te analyseren, nieuwe inzichten te verwerken en actie te ondernemen. Jouw traject is uniek met ruimte voor een dynamische aanpak.

Mijn aanpak is methodisch en doelgericht!

Mijn Opleidingen & certificaten

Takenpakket coaching & training doorheen mijn loopbaan

Mijn Missie: focus op jouw kracht

LOCATIES

Groepspraktijk Let's Grow

Op donderdagnamiddag/-avond en vrijdagvoormiddag kan je mij per afspraak vinden in de groepspraktijk Let’s Grow te Aarschot.

Praktijk Katrijn

Op andere momenten kan je bij mij terecht in Tremelo.

Groepspraktijk Jikan

Je kan maandagmiddag/avond & dinsdagvoormiddag op afspraak bij mij terecht in de groepspraktijk Jikan te Tremelo.