Loopbaanbegeleiding voor startende werknemers

Loopbaanbegeleiding voor startende werknemers is ...

Een succesvolle carrièresstart

Ben je uitgekeken op jouw job of zelfs de sector? Denk je erover om van nul te beginnen maar weet je niet hoe? Laat ons samen bekijken wat je drijft, waar jouw passie ligt en welke richting je uit wil.

Meer voldoening in je functie

Vind je jouw werk niet meer leuk en ontbreekt de voldoening? Voel je je soms futloos maar je weet niet waarom? Samen achterhalen we jouw knelpunten, loopbaanankers & werkwaarden.

Jouw talenten, passies of competenties​

Vind je het moeilijk jouw sterke punten te bespreken? Ben je op zoek naar jouw kerntalenten? Tijdens onze sessies kunnen we achterhalen wat jou drijft en hoe je jouw hart kan volgen.

Minder stress op de werkvloer

Ervaar je soms stress bij de gedachte dat je moet gaan werken? Heerst er spanning op de werkvloer? We bekijken de onderliggende factoren en op welke manier dit jou beïnvloedt.

Meer uitdaging in je huidige job

Heb je het gevoel dat je meer aankan dan je huidig takenpakket? Wens je extra, uitdagende opdrachten? Laat ons onderzoeken waar jouw vaardigheden liggen & waar je energie van krijgt.

Meer tevredenheid over loonpakket

Ben je niet meer gelukkig met je huidig loonpakket? Ben je op zoek naar werk met flexibelere werktijden? We ontdekken naar welke voorwaarden je op zoek bent en wat jou terug op jouw juiste pad brengt.

Wat is loopbaanbegeleiding voor startende werknemers?

Als professioneel loopbaancoach help ik jou met jouw specifieke loopbaanvraag. Want zeg nu zelf: waarom ongelukkig zijn op het werk als het ook anders kan? En met het starten van loopbaanbegeleiding zet je alvast de eerste stap richting jouw loopbaandroom!

De eerste stap

Kennismakingsgesprek
Introductie

Traject

Intake
Loopbaanvraag
Verdieping
Inzichten verwerven
Synthese
Actieplan

Afsluiting

Nazorg (in geval van loopbaancheque)
Verdere ondersteuning 100%
Mijn aanpak

Zelfbewustzijn
Als coach hamer ik steeds op een sterke zelfkennis. Je kan geen bewuste verandering doorvoeren als je geen kennis hebt van jouw overtuigingen, capaciteiten, drijfveren, valkuilen, enzovoort. Ik vertrek vanuit de positieve psychologie en focus graag op het benutten van jouw potentieel. 

Concreet en actiegericht
Doorheen het traject reik ik via psychosociale testen/oefeningen en praktische methodieken, aangepast aan jouw noden, handvaten aan om een beter inzicht te krijgen van jezelf als persoon op en naast de werkvloer. Dankzij de testen (bijvoorbeeld  werkwaarden- en loopbaanankers-oefeningen, enz.) kunnen we ons een beeld vormen van jou dat als startpunt dient voor het verdere traject. Via de methodieken (oefeningen zoals logische denkniveaus, de loopbaankwadranten, metaforisch denken, visual thinking, enz.) verkrijg jij op een diepgaande manier zelf inzichten over jou als persoon op en naast de werkvloer. We denken toekomstgericht en focussen ons op de diverse mogelijkheden die in het verschiet liggen.

Gemandateerd loopbaancentrum
Ik werk samen met het erkend loopbaancentrum DIASPOOR Werk Met Zin. Diaspoor staat voor “Bewust Veranderen” waarbij we onze diensten aanbieden met een stijl die garant staat voor een realistische blik op de loopbaan. Diaspoor focust zich op 3 pijlers: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Voor meer info surf naar: www.diaspoor.be  

Career Coach Katrijn Loopbaanbegeleiding via Diaspoor 2

Wat is het tarief voor loopbaanbegeleiding?

Met loopbaancheques

Je kan bij mij terecht met loopbaancheques via het Diaspoor indien jij als individu aan de juiste voorwaarden voldoet. 

Diaspoor is een erkend loopbaancentrum en partner van de VDAB. Je betaalt slechts 80 euro voor 7 uur coaching! 

Een loopbaanbegeleidings-traject start met 4 uur begeleiding: eerste cheque voor 40 euro).

Nadien kan je vrijblijvend een tweede cheque gebruiken, waarvoor je nog 3 uur begeleiding krijgt (ook voor 40 euro).

Zonder loopbaancheques

Indien je nog geen recht hebt op cheques, dan kan ik je een begeleiding en prijs op maat voorstellen. 

Persoonlijk
Professioneel
Methodisch
Kwaliteitsvol
Vertrouwelijk