Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding is de ideale volgende stap voor jou als je op zoek bent naar:

Een succesvolle carrièreswitch

Ben je uitgekeken op jouw job of zelfs de sector? Denk je erover om van nul te beginnen maar weet je niet hoe? Laat ons samen bekijken wat je drijft, waar jouw passie ligt en welke richting je uit wil.

Meer voldoening in je functie

Vind je jouw werk niet meer leuk en ontbreekt de voldoening? Voel je je soms futloos maar je weet niet waarom? Samen achterhalen we jouw knelpunten, loopbaanankers & werkwaarden.

Jouw talenten, passies of competenties​

Vind je het moeilijk jouw sterke punten te bespreken? Ben je op zoek naar jouw kerntalenten? Tijdens onze sessies kunnen we achterhalen wat jou drijft en hoe je jouw hart kan volgen.

Minder stress op de werkvloer

Ervaar je soms stress bij de gedachte dat je moet gaan werken? Heerst er spanning op de werkvloer? We bekijken de onderliggende factoren en op welke manier dit jou beïnvloedt.

Meer uitdaging in je huidige job

Heb je het gevoel dat je meer aankan dan je huidig takenpakket? Wens je extra, uitdagende opdrachten? Laat ons onderzoeken waar jouw vaardigheden liggen & waar je energie van krijgt.

Meer tevredenheid over loonpakket

Ben je niet meer gelukkig met je huidig loonpakket? Ben je op zoek naar werk met flexibelere werktijden? We ontdekken naar welke voorwaarden je op zoek bent en wat jou terug op jouw juiste pad brengt.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Als professioneel loopbaancoach help ik jou met jouw specifieke loopbaanvraag. Want zeg nu zelf: waarom niet ten volle gelukkig zijn op het werk als het ook anders kan? En met het starten van loopbaanbegeleiding zet je alvast de eerste stap richting jouw loopbaandroom!

De eerste stap

Kennismakingsgesprek
Introductie

Traject

Intake
Loopbaanvraag
Verdieping
Inzichten verwerven
Synthese
Actieplan

Afsluiting

Nazorg (in geval van loopbaancheque)
Verdere ondersteuning 100%
Mijn aanpak

Zelfbewustzijn
Als coach hamer ik steeds op een sterke zelfkennis. Je kan geen bewuste verandering doorvoeren als je geen kennis hebt van jouw overtuigingen, capaciteiten, drijfveren, valkuilen, enzovoort. Ik vertrek vanuit de positieve psychologie en focus graag op het benutten van jouw potentieel. 

Concreet en actiegericht
Doorheen het traject reik ik via psychosociale testen/oefeningen en praktische methodieken, aangepast aan jouw noden, handvaten aan om een beter inzicht te krijgen van jezelf als persoon op en naast de werkvloer. Dankzij de tools (bijvoorbeeld  werkwaarden- en loopbaanankers-oefeningen, enz.) kunnen we ons een beeld vormen van jou dat als startpunt dient voor het verdere traject. Via de methodieken (oefeningen zoals logische denkniveaus, de loopbaankwadranten, metaforisch denken, visual thinking, enz.) verkrijg jij op een diepgaande manier zelf inzichten over jou als persoon op en naast de werkvloer. We denken toekomstgericht en focussen ons op de diverse mogelijkheden die in het verschiet liggen.

 

IMG_8943

Wat is het tarief voor loopbaanbegeleiding?

Met loopbaancheques

Ik werk samen met gemandateerd loopbaancentrum Make me Fly! die zich focust op de oplossingsgerichte coaching. 

Je betaalt €45 voor de eerste cheque (4u) en €45 voor de tweede cheque (3u). In totaal slechts €90 voor 7u8

Zonder loopbaancheques

Indien je nog geen recht hebt op cheques, dan kan ik je een begeleiding en prijs op maat voorstellen. 

Persoonlijk & vertrouwelijk
Positief & dynamisch
Doelgericht & zelfsturend
Praktisch & methodisch
Professioneel & kwaliteitsvol