Mijn Partners

Mijn Partners - korte uitleg

Voor loopbaancoaching werk ik samen met het gemandateerde loopbaancentrum Diaspoor samen. 

DIASPOOR Werk Met Zin diensten staan garant voor een realistische kijk op het werkveld èn een mensgerichte aanpak. Daarbij gaan we methodisch en metend te werk om de beginsituatie in kaart te brengen en een fundament te leggen, waarop duurzame oplossingen gebouwd kunnen worden. 

Jikan is een groepspraktijk met meer dan 300 m2 praktijkruimte in het centrum van Tremelo, bemand door zeer professionele mensen o.a., artsen, psychologen, voedingsspecialisten, coaches, haarstylisten, en meer…

Jikan (時間) is  de Japanse term voor Tijd. Tijd speelt een grote rol in ons dagelijkse leven. Deze conceptstore baseert zich op het element Tijd en vertaalt zich in het aanbod: de tijd nemen voor onszelf, op alle mogelijke vlakken; de tijd nemen om onszelf beter te voelen, zowel vanbinnen als aan de buitenkant.

Jikan gaat voor een totaalconcept: de match tussen verzorging en je goed voelen in je lichaam én in je hoofd.

In deze coaching focussen wij ons op jouw kracht & potentieel. We werpen een blik op jouw talenten, trotse & krachtige momenten en succesvolle ervaringen. 

Via praktische, visuele & methodische talentencoaching gaan we toekomstgericht aan de slag. Waar kan jij naartoe indien jij je jouw potentieel ten volle benut? 

Outplacement  

Outplacement zou je in vele gevallen kunnen bekijken als de combinatie van: 

veerkrachtcoaching + loopbaanbegeleiding

Naast het loopbaangericht denken, spelen er vaak andere factoren mee omwille van het gedwongen ontslag. Te weinig zelfvertrouwen, gebrek aan assertiviteit, nood aan motivatie… In dit langdurige traject wordt er op diepgaande basis gewerkt.    

Sollicitatie(coaching)- en training

Vanuit de Interactionele Vormgeving gaan wij samen op zoek naar wie jij bent als persoon binnen en buiten het sollicitatieproces.

Dankzij de inzichten uit deze verdiepende sessies uit het eerste luik gaan wij aan de slag om op authentieke wijze te solliciteren. Met jouw grote zelfkennis als troef, leer jij hoe je jezelf gepast schriftelijk en mondeling kan voorstellen in het tweede luik.

Workshops welzijn op het werk

In samenwerking met Flo-ow verkrijgen Natalie Hendrickx (zaakvoerder) en ik via een welzijnsscan een eerste zicht op psychosociale welzijns-factoren van jouw organisatie en/of bedrijf. Met deze informatie doen wij een voorstel rond interactieve workshops die zich situeren op deze vlakken afkomstig uit de 5 A’s:

‘arbeidsorganisatie’ & ‘arbeidsverhoudingen’

In deze workshops zal je als medewerker/teamlid inzichten uit jezelf vergaren dankzij  krachtige & methodische  coachingstechnieken. Bovendien verkrijg je via onze expertise verschillende tips & tricks. 

Train your jobcoach

Jobcoaches (of ook wel trajectbegeleiders genoemd) vormen een belangrijke maatschappelijke schakel tussen een werkzoekende en de arbeidsmarkt.

De jobcoaches verkrijgen via methodische coachings- en communicatietools geschikte tools om enerzijds verbinding te verkrijgen met de werkzoekenden, en anderzijds om op gepaste wijze te kunnen connecteren met de (potentiële) werkgever. Het gaat niet om de expertise omtrent de inhoud van een begeleidingstraject, maar om het versterken van de soft skills van een jobcoach. Deze workshops zijn interactief & diepgaand.