Samenwerkingen

Mijn Partners - korte uitleg

Voor loopbaancoaching werk ik samen met het gemandateerde loopbaancentrum Diaspoor samen. 

DIASPOOR Werk Met Zin-diensten staan garant voor een realistische kijk op het werkveld èn een mensgerichte aanpak. Daarbij gaan we methodisch en metend te werk om de beginsituatie in kaart te brengen en een fundament te leggen, waarop duurzame oplossingen gebouwd kunnen worden. 

Jikan is een groepspraktijk met meer dan 300 m2 praktijkruimte in het centrum van Tremelo.

Jikan (時間) is  de Japanse term voor Tijd. Tijd speelt een grote rol in ons dagelijkse leven. Deze conceptstore baseert zich op dit element Tijd en vertaalt zich in het aanbod: de tijd nemen voor onszelf, op alle mogelijke vlakken; de tijd nemen om onszelf beter te voelen, zowel vanbinnen als aan de buitenkant. 

In de dokterspraktijk te Aarschot verwijzen ze volwassenen naar mij door die zich niet goed voelen vertrekkende vanuit hun werksituatie. Afhankelijk van de situatie zal dit eerst resulteren in een focus op cognitief en lichamelijk herstel (stress- en burn-out coaching om daarna eventueel mogelijkheden op de arbeidsmarkt uit te pluizen (loopbaanbegeleiding) of zichzelf als persoon weerbaarder te maken op de werkvloer (veerkrachtcoaching).

Groep Maatwerk behartigt de belangen van bedrijven en organisaties die aangepaste arbeid verschaffen aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Er worden onder meer thematische vormingen aan maatwerkers aangeboden. Dit kan volgende topics behelsen:

Stresspreventie, geweldloos communiceren, hoe omgaan met pesten/plagen op het werk, gezonde geest in een gezond lichaam, hoe omgaan met sociale media,…

277569538_365096222296393_2694281851083013684_n

Makoto Wadokan Vlaanderen is een samenwerkingsverband dat bestaat uit drie feitelijke karateverenigingen met een gemeenschappelijke trainer, gevestigd in Tremelo, Keerbergen en Bonheiden.

Hier komen vaak mensen terecht die zich weerbaarder willen maken in het leven of een uitlaatklep zoeken weg van het drukke sociale- en/of werkleven. Ik bied in samenwerking met hen coaching voor jongeren en volwassenen aan in het kader van veerkrachtversterking. 

The House of Change biedt via trajecten op maat door Human Impact Experts duurzame veranderingen aan bedrijven én individuen aan. 

Als facilitator kan ik worden ingezet om deze transformatie mee te begeleiden naargelang de noden van de klant.

Bij Syntra PXL werk ik al freelance Docent Groeipad én Werkplekcoach. Ik begeleid studenten op en naast de werkvloer op vlak van social skills en 21ste- eeuwse vaardigheden. 

Praktijkmomenten, examens en hun werkervaring worden in samenwerking met andere docenten nauwlettend opgevolgd.