Nieuws

Organiseer ik een nieuw project, wil ik jou graag iets vertellen over een speciale training/coaching of is er een topic dat ik aan jullie wil voorstellen? Hieronder geef ik chronologisch een overzicht weer van bepaalde highlights!

People management - mei-juni 2023

Met The House of Change en Mtech werd er een meerdaags traject voorgesteld aan bedrijven inzake people management. Met een zeer fijne groep kon ik intensief aan de slag gaan. Benieuwd hoe dit is verlopen? Klik dan zeker op de knop om meer te weten!

piekeren

Ont-piekersessie - 21 maart 2023

Samen met osteopate Victoria Van Elst gaf ik een ont-piekersessie aan een groep in de Kom te Baal. Het werd een introductie over hoe we zowel mentaal als fysiek beter kunnen omgaan met onze negatieve gedachten.

sub2

Werken met subpersoonlijkheden - coaching

In veerkrachtcoaching, of onder de ruime noemer van identiteitscoaching, gebruik ik vaak de methodiek van de subpersoonlijkheden. Ieder van ons is opgebouwd uit, laat het ons even "personages" noemen. Om jouw kracht te ontdekken en te voelen welke 'ikken' je kan bovenhalen bij pijnpunten nemen we er poppetjes bij.

Leadership training - februari/maart 2023

Via The House of Change geef ik soft skills trainingen binnen bedrijven. Een iets langer traject waar ik graag een woordje uitleg over geef is de leadership training die ik gaf te Eriks. Hoe voerde ik dit uit hoe zette ik deze leidinggevenden in hun kracht?

sollicitatietraining

Sollicitatietraining: KULeuven 20/10/2022

Ik kreeg de vraag om een sollicitatietraining te geven aan een groep master studenten burger en industrieel ingenieur aan de KULeuven. Het betrof een grote groep die belangrijke inzichten wilden opdoen met betrekking tot de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Hoe maakte ik hier een interactieve sessie van?

stress op het werk

Stress less: vorming Groep Maatwerk 21/02/2022

Via Groep Maatwerk geef ik vormingen aan maatwerkers binnen de sociale economie. Deze trainingen kunnen veel topics behelzen: maar ik wil als soft skills trainer hier een onderwerp aan bod laten komen dat me zeer nauw aan het hart ligt. Namelijk: wat kunnen werknemers zelf doen om minder stressvol op de werkvloer te staan?

Teamcoaching Brugge: eind 2021 - begin 2022

In de zomer van 2021 trok een klein team in de hulpverlening voor jongeren te Brugge aan de alarmbel. Help: onze neuzen wijzen niet meer dezelfde richting uit.  Met het oog op duurzame gedragsverandering gingen we in een open, veilige setting verscheidene dagen aan de slag met de thema's communicatie, gedrag binnen een team en teamrollen en individuele- en teamdoelen. Hoe pakte ik deze teamcoaching aan?

Multidisciplinaire groepspraktijk Jikan: 30/02/2021

Sinds januari 2021 werk ik als coach binnen een multidisciplinair team in de groepspraktijk Jikan, gelegen te centrum Tremelo. Wat is de sterkte van deze groepspraktijk? Enerzijds het laagrdempelige karakter, de open sfeer en de warme doorverwijzingen waarbij we een begeleiding op maat aanbieden over de verschillende domeinen heen.