Workshops voor bedrijven

Opmerking: nieuwe workshops binnenkort in samenwerking met externe partner Flo-ow beschikbaar!

Thuiswerken & teamgeest

Betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf

Merk je een verwaterd contact?

In de huidige thuiswerksituatie voelen sommige werknemers (WN) zich meer betrokken bij het bedrijf dan anderen. Ze staan er dicht bij in tegenstelling tot collega’s waarbij de afstand groter en groter wordt. Het contact met sommige collega’s blijft even sterk, terwijl het contact met anderen verwaterd. Niet iedereen is verbonden.

Career Coach Katrijn Workshop thuiswerk en teambuilding1

Wens je meer verbondenheid?

Iedereen zou met elkaar verbonden moeten zijn. In een ideale situatie is de afstand tot het bedrijf voor iedereen even groot en de connectie met elkaar significant. Je vormt samen een groter geheel en bent verbonden in harmonie.

Career Coach Katrijn Workshop thuiswerk en teambuilding2

Een hecht team over de digitale grenzen heen

Als directeur, CEO, manager of afdelingshoofd word je op dit moment geconfronteerd met deze nieuwe evolutie. Je wil graag op de hoogte zijn van hoe jouw team functioneert maar dit is niet evident. Ontbreekt er tijd om de situatie eigenhandig te evalueren?

Dan kan je beroep doen op mijn expertise als externe coach:

 

Laat ze een hecht team vormen over de digitale grenzen heen!

Verbondenheid met een infotainment workshop

Entertainend luik

In de 1ste pijler staat verbondenheid voorop. De collega’s zien elkaar de dag van vandaag veel minder of bijna niet. Via ontspannende, doch leerzame (coronaproof) spelmethoden dichten we de afstand die er mogelijks is ontstaan. Fun staat voorop!

Informatief luik

In het informatieve luik krijgen de deelnemers de kans om hun huidige thuiswerksituatie te evalueren. We bouwen voort op deze analyse en gaan doelgericht met tips en tricks aan de slag. Op het eind van de workshop bundelen we alle besproken elementen met focus op een positieve toekomst.

Creëer verbondenheid tussen uw werknemers

Persoonlijk
Professioneel
Methodisch
Kwaliteitsvol
Vertrouwelijk